70 بدون دیدگاه

تشخیص پالم در روغن

تشخیص پالم در روغن

روغن پالم یا خرما از اسیدهای چرب و گلیسرول مثل همه چربی ها تشکیل شده است.

به گفته ی سازمان بهداشت جهانی شواهد قانع کننده ای است که نشان می دهد مصرف پالمتیک اسید احتمال ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی را افزایش می دهد. روغن پالم را از خرما می گیرند.

یکی از دلایل استفاده از روغن پالم ارزان بودن آن نسبت به سایر روغن های کنجد، ذرت، سویا و آفتابگردان است و به دلیل بالا رفتن قیمت روغن های دیگر نسبت به روغن پالم، سهم واردات این روغن نسبت به سایر روغن‌ها نیز در دو سال اخیر افزایش یافت.

جهت تعیین میزان روغن_پالم در روغن های خوراکی

مقداری از روغن خوراکی را در یک لیوان شیشه ای ریخته و برای چند دقیقه در یخچال گذاشته شود، پس از مدتی اسید پالمتیک(روغن پالم) موجود در آن با قرار گرفتن در دمای کمتر از ده درجه سانتی گراد حالت مات بودن را به خود می گیرد و نمایان خواهد شد. یکی از دلایل ایجاد بطری ها غیر شیشه ای روغن (زرد رنگ) به علت وجود پالم موجود در آن است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

*

*

سایت آچار فرانسه سایت آموزش ها و ترفند ها
آچار فرانسه کار خود را از اسفند 94 آغاز کرده است.
ماشین حساب آنلاین آچار فرانسه





تبلیغات شما


طراحی و سئو شده توسط گروه طراحی هانیواhaniva-design.ir