خانه / غذا / مدت زمان و نحوه نگهداری مواد غذایی در داخل و خارج از یخچال

مدت زمان و نحوه نگهداری مواد غذایی در داخل و خارج از یخچال

مدت زمان و نحوه نگهداری مواد  غذایی در داخل  و خارج از یخچال

شاید خیلی از شما خانم های خانه دار اطلاع نداشته باشید که مواد غذایی را چگونه و به چه مدت می توانید در یخچال نگهدای کنید، اگر بی اطلاع هستید، پس بخوانید:
لبنیات:

– کره حیوانی : یک تا دو هفته

– کره نباتی (مارگارین) : بین چهار تا شش ماه

کره حیوانی را به اندازه مصرف دو روز و مارگارین را به اندازه مصرف دو هفته تهیه کرده و در جا کره ای در یخچال نگهداری کنید.

– پنیر باز نشده : سه تا چهار هفته ، روی آنها را خوب بپوشانید.

– پنیر باز شده : دو هفته ، در محیط مرطوب قرار دهید.

– پنیر پیتزا باز نشده : سه تا شش ماه ، بعضی از انواع پنیر باید در فریزر نگهداری شوند که در روی بسته آنها به این موضوع اشاره شده است.

– خامه : سه روز ، در ظرف درب دار نگهداری شود و درب آن کاملاْ بسته باشد ، مقداری را که مصرف شده دوباره به ظرف برنگردانید.

– ماست : هفت تا ده روز ، روی ظرف را بپوشانید.

میوه ها:

– سیب : یک تا سه هفته

– توت : یک تا دو روز

– مرکبات : سه هفته

– گیلاس : یک تا دو روز

البته بهتر است میوه های لک دار یا له شده را جدا کنید. همچنین روی میوه های له شده را با کیسه فریزر بپوشانید تا ویتامین سی آنها در مجاورت هوا از بین نرود.

هندوانه ، خربزه ، طالبی و گرمک ، یک هفته پس از شستشو در یخچال قرار دهید.

سبزیجات:

– کلم و کرفس : یک تا دو هفته در کیسه هایی که دارای چند سوراخ می باشد قرار دهید.

– چغندر ، هویج و تربچه : یک تا دو هفته ، ابتدا آنها را بشویید و سپس در کشوی مخصوصی قرار دهید.

– کاهو ( شسته شده ) : سه تا پنج روز برای پیشگیری از به وجود آمدن لکه های زرد ، آنها را از سایر سبزیجات جدا نگهداری کنید.

– قارچ : یک تا دو روز ، آنها را در یک کیسه که دارای چند سوارخ باشد قرار دهید.

– اسفناج : سه تا پنج روز ، آنها را در یک کیسه که دارای چند سوراخ باشد قرار دهید.

– گوجه فرنگی رسیده : یک تا دو روز ، اگر نارس باشند ، کمی صبر کنید تا در هوای اتاق و دور از تابش مستقیم آفتاب رسیده شوند، سپس داخل یخچال نگهداری کنید .

سایر مواد غذایی:

– گوشت گوسفند ، گاو ، گوساله به مدت دو روز ، دل ، جگر ، قلوه ، ماهی ، مرغ و سایر ماکیان و میگو ، یک روز در کیسه فریزر سالم می ماند ، اما سپس باید آن را داخل فریزر بگذارید.

– تخم مرغ با پوست ، به مدت دو تا سه هفته ، در کشوی مخصوص تخم مرغ یا در ظرف درب دار قرار دهید و انتهای کوچک تخم مرغ رو به پایین باشد.

– زرده تخم مرغ ، سه روز

– سوسیس و کالباس ، چهار تا پنج روز ، در کیسه در بسته تا یخچال بو نگیرد.

شرایط نگهداری مواد غذایی در خارج از یخچال:

– جوش شیرین ، دو سال ، در محل خشک و در بسته قرار داده شود.

– بیکینگ پودر ، ۱۸ ماه یا تاریخ ذکر شده بسته بندی ، در محل خشک و در بسته قرار داده شود .

– قهوه در بسته ، دو سال و قهوه در باز ، سه هفته

– نسکافه ( قهوه فوری ) ، دو ماه

– آرد گندم ، شش تا هشت ماه

– عسل یک سال ، در ظرفی با درب محکم قرار دهید ، در صورت رسوب مواد ، آن را در آب گرم قرار داده تا دوباره حل شود .

– ژلاتین ، هجده ماه

– مربا یک سال ، پس از باز کردن درب ظرف آن را در یخچال نگهداری کنید .

– سس مایونز ، در صورتی که در ظرف باز نشده باشد ، حداکثر دو تا سه هفته و پس از باز کردن فوراْ باید استفاده شود و باید آن را در یخچال نگهداری کرد.

– ماکارونی ، دو سال

 

منبع : www.salamatnews.com

 



درباره ی آچار فرانسه

یک دیدگاه

  1. مث همیشه فوقالعاده 🙂

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *